Mladi pjevač pred izazovom: Liam Payne u novom ostvarenju Stevena Spielberga

Piše: Redakcija

Popularni britanski pjevač Liam Payne mogao bi se uskoro ostvariti kao glumac. Poziv koji se ne odbija stigao je s adrese jednog od najboljih reditelja današnjice, Stevena Spielberga. U novom Spielbergovom filmu “West Side Story”, remakeu Shakespearovog djela “Romeo and Juliet”, Liam bi trebao glumiti jednu od sporednih uloga u ratu zaraćenih bandi Jets i Sharks koje će spojiti zabranjena ljubav. Još nisu poznati svi detalji filma i kako će uopšte scenarij izgledati, ali prema saznanjima izvora bliskih pjevaču, agenti koji se bave pronalaženjem glumaca za Spielbergov film odlučili su se za Liama jer posjeduje odličan glas ali i plesačke vještine. 

https://www.instagram.com/p/BhfBvPTh4Y6/?taken-by=liampayne

Liam koji je svojevremeno nastupao kao član popularnog boy benda “One Direction”, a koji posljednjih godina nastupa kao solo pjevač, mogao bi svoju karijeru ponovo oživjeti ukoliko bi pristao glumiti na filmu, tvde izvori bliski mladom pjevaču. 

Isti izvori tvrde i da je ovo prilika koja se ne odbija, a mogućnost saradnje sa Spielbergom smatraju sjajnim korakom u njegovoj daljoj karijeri.

Ukoliko prihvati ulogu, Liam će se tako pridružiti svom nekadašnjem kolegi Harryju Stylesu koji je takođe bio član benda “One Direction”, a koji je svojoj karijeri pridodao i glumu ostvarivši zapaženu rolu u hit filmu “Dunkirk” Christophera Nolana.  

View this post on Instagram

1000 days

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti