Novosti

Dizajnerica šokirala: Ne želim da mi djeca dolaze na grob, rekla sam im da me kremiraju i pepeo prospu po dvorištu kuće

 

Za mene je inspiracija sam život i svaki trenutak u njemu. Muzika, film, slikarstvo, razne kulture, priroda, radost, tuga, sve su to za mene nepresušni izvori inspiracije. Ono što mene izdvaja u moru dizajnera je, prije svega, trajanje, stil od koga ne odstupam decenijama i dosljednost u tome da ne pravim kompromise zarad materijalne koristi.


Zanimalo nas je kako jedna modna dizajnerica bira i kupuje odjeću za sebe.
– Kupujem samo veš, cipele i tašne. Nosim ono što proizvodim, rijetko kada nosim nešto s potpisom što nije „VR“. Moram priznati da sada sebi prebacujem glupost od malog bogatstva u tašnama i cipelama. Tek sada vidim koliko sam neka svoja stanja kompenzovala kupujući i koliko besmisla leži u mom garderoberu. Ne kaže se za džabe: „Da su mi one godine i ova pamet“ – kaže Verica, koja nikada nije razmišljala o napuštanju modnog svijeta.
– Imala sam privilegiju da budem glavna urednica „L’oficiela“ za Srbiju kao i lifestyle magazina „Inspire“. To iskustvo je neprocjenjivo, jer sam mnogo toga naučila, ali jedino što znam da radim, što beskrajno volim i što me čini sretnom jeste moj posao.

Pratite nas na društvenim mrežama