Boba se rasplakao zbog snahe Aleksandre: Ona je moje dijete!

Piše: Redakcija

Nije tajna da Boba Živojinović i njegova snaha Aleksandra Živojinović imaju sjajan odnos. To su potvrdili i prije nekoliko dana gostujući zajedno u emsiji “Nikad nije kasno”. Da je voli kao svoje dijete kazao je i tokom vjenčanja svog sina Filipa ove godine, a kad je saznao da će Aleksandra i Filip za nekoliko mjeseci postati roditelji, a on prvi put djed, njegovoj sreći nije bilo kraja.

-Nemam kćerku, ali ona je moje dijete. Moja princeza – kazao je Boba u emisiji i počeo plakati.

Image result for boba aleksandra

Boba i Brena sa sinovima Stefanom, Filipom i Viktorom te snahom Aleksandrom

Koliko su svi porodično vezani, potvrđuju i fotografije s ljetovanja ili zimovanja, na kojima su nerazdvojni Boba i Brena i njihova djeca.

-Kad god možemo, kad god smo svi slobodno zajedno smo. Tada smo najsrećniji! Vaspitana sam da najviše volim svoju porodicu, a i Filip, tako da najviše volimo da smo zajedno – kazala je Aleksandra, otkrivši da još uvijek ne zna gdje će se poroditi.

https://www.youtube.com/watch?v=J9L_OHDjRtM

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti