Obijena Rihannina vila u Hollywoodu: Pjevačica strahuje za svoju bezbjednost

Piše: Redakcija
Veleljepna Rihannina vila na Hollywood Hillsu obijena je po drugi put ove godine tvrde izvori iz policije. Nakon provale oglasio se alarm, a policija je ubrzo stigla na mjesto događaja gdje je obavljen uviđaj. Još nije poznato, piše “Daily Mail”  da li je nešto otuđeno iz vile vrijedne 6,8 miliona dolara. Izvori bliski istrazi tvrde kako su komšije čule alarm koji se oglasio i vidjele nepoznate osobe kako trčeći napuštaju njenu vilu, a zatim ulaze u sivi automobil koji je nestao velikom brzinom. Još uvijek nema saznanja da li je pjevačica bila u svojoj vili u trenutku pljačke dok izvor iz policije navodi da ju je policija zatekla kada je stigla u njenu vilu. 
 
Image result for rihanna hollywood hills house
U avgustu ove godine alarm se prvi put oglasio ali se ovoga puta najvjerovatnije radilo o lažnoj dojavi što ne odbacuje sumnje da je pjevačica i tada bila ugrožena ali da nije željela privlačiti pažnju javnosti. Da je sigurnost pjevačice ugrožena govori i detalj iz 2015. godine kada je nepoznata muška osoba uputila prijetnje pjevačici, što je dodatno izazvalo strah kod Rihannae. 
 
Policija u New Yorku je 2014. godine uhapsila muškarca koji joj je otvoreno prijetio nakon što joj je prethodno poslao desetine pisama na koja mu pjevačica nije odgovorila. Godinu ranije došlo je do provale a čuli su se i pucnji u Rihanninoj vili na Pacific Palisadu. Stoga ne treba da čudi što se Rihanna ne osjeća bezbjedno te nigdje ne ide bez pratnje i ličnih zaštitara. Rihanna nije jedina slavna osoba koja je u posljednju godinu bila na udaru pljačkaša. U istim problemima su se našli i  Miley Cyrus, Simon Cowell i Justin Bieber.
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti