Jelena Rozga: Poznata pjevačica u nikad viđenom izdanju

Piše: Redakcija

 

Sigurno je da je Jelena Rozga jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, a poznata je po tome što svoj privatni život nastoji držati daleko od očiju javnosti, te se njeno ime rijetko može pročitati u kontekstu bilo kakvog skandala. Upravo zbog toga su njene fanove iznenadile fotografije koje je Jelena objavila na svom Instagram profilu, a na kojim je pokazala svoj novi imidž. 

View this post on Instagram

Savrsena iluzija . . .

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Naime, Jelena će se u novom spotu pojaviti u nikad izazovnijem izdanju, što je svakako neobično za ovu pjevačicu koja tokom svoje dugogodišnje karijere nije pretjerano mijenjala svoj izgled. Dokaz ove tvrdnje je svakako fotografija koju je Jelena na Instagramu podijelila prije nekog vremena, a na kojoj ima 24 godina. Uprkos drugoj boji kose, može se vidjeti da se pjevačica nije puno promijenila u odnosu na period od prije 16 godina.

View this post on Instagram

💜 #tbt #2002#athens 📷 @gordylabovic #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti