Angelina Jolie: Plava i kovrdžava kosa

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Angelina Jolie prepoznatljiva je po svojoj dugoj, smeđoj kosi, što je svakako razlog zbog kojeg su fanovi bili iznenađeni kada su se na društvenim mrežama pojavile njene fotografije na kojim ima plavu i kovrdžavu kosu. No, kao i mnogo puta prije, Angelina se na promjenu frizure odlučila za potrebe snimanja filma, a riječ je o fantaziji “Alisa iz zemlje čuda i Petar Pan, sestra i brat”, u kojem Angelina glumi majku glavnih junaka. Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, mišljenja njenih fanova kada je promjena imidža u pitanju su podijeljena. Pogledajte kako slavna glumica izgleda. 

https://www.instagram.com/p/BoKxOyYAyC1/?hl=en&taken-by=angelinajolie_ph

Naime, kada je Angelinin izgled u pitanju u posljednje vrijeme se mogu pročitati medijski napisi o tome kako je pretjerano mršava, čak na rubu anoreksije. Uprkos skrivanju ispod preširoke odjeće u kojoj se najčešće pojavljuje u javnosti, jasno je kako glumica ima ozbiljan problem, a javnost se već nekoliko puta zabrinula kada je u pitanju njen izgled. Nekadašnji seks simbol sada je kost i koža, a prije dvije godine Brad Pitt priznao je kako je Angelina jedno vrijeme vodila ozbiljnu borbu s anoreksijom. Strani mediji tada su objavili njen dnevni jelovnik koji je mnoge zaprepastio. Glumica za doručak navodno pojede kašiku kokosovog ulja i žitarice, za ručak proteinski shake, nekoliko badema i gumenih bombona, a za večeru tanko rezano meso i čašu vina. Njeni saradnici otkrili su da nerijetko zaboravi pojesti i to malo hrane koja se nađe na njenom dnevnom planu. Koliko je uistinu mršava glumica je nedavno dala do znanja, pojavivši se u javnosti u majici s naramenicama koja je otkrila njene ispijene ruke, zbog čega su se vratila nagađanja o tome da vodi bitku s anoreksijom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti