Andrija Milošević: Poznati glumac se pohvalio novim izgledom

Piše: Redakcija

Popularni glumac Andrija Milošević oduševio je svoje obožavatelje fotografijom koju je objavio na svom Instagramu. On je na fotogafiji pozirao u društvu svoje djevojke, takođe glumice Aleksandre Tomić, a svojom dotjeranom linijom pobrao je brojne pozitivne komentare. Već nekoliko posljednjih godina, jedan od omiljenih glumaca na našim proostorima vodio je borbu sa pretjeranom kilažom za koju je i sam rekao kako mu smeta. Ipak, zdrav način ishrane i redovni treninzi pomogli su mu da se osjeća bolje, a reakcije mnogobrojnih obožavateljki jasno govore šta misle o njegovom izgledu. Svojim novim izgledom i sjasnom odjevnom kombinacijom Andrija se pohvalio svojim obožavateljima, čime je stavio do znanja da se nalazi u odličnoj životnoj formi. 

Milošević koji je u avgustu proslavio 40-i rođendan već četiri godine nalazi se u skladnoj vezi sa glumicom Aleksandrom Tomić, a mediji već dugo prenose kako bi savršeni par mogao svoju vezu krunisati brakom. Andrija koji je poznat kao neko ko voli šalu i druženje do sada nije želio ozbiljnije govoriti o svom budućem odnosu sa svojom djevojkom ističući u više navrata da je jako sretan kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu, izbjegavajući dati odgovor na ovo pitanje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti