Katie Holmes pod utjecajem Sajentologa: Mogla bi izgubiti starateljstvo nad kćerkom

Piše: Redakcija

U intervjuu koji je dala za mazagin “La Palme” glumica Leah Reimini govorila je o svom odnosu sa kolegicom Katie Holmes i periodu koje su zajedno provele kao članice Sajentološke crkve. Reimini je izjavila da je uspjela izaći iz Sajentološke crkva ali je i dalje zabrinuta za svoju prijateljicu Katie Holmes koja je nakon pristupanja ovom kultu prekinula odnose sa mnogim svojim prijateljima, a Reimini tvrdi da joj se Katie ne javlja već duže vrijeme. 

-Stalno se pitam zašto njih dvije nisu progovorile. Pretpostavljam da su morale potpisati dokument kojim se zavjetuju na ćutanje. Vjerujte mi, Katie ne smije sa mnom na ručak, a bile smo bliske prijateljice. Mogla bi izgubiti starateljstvo nad Suri. To je bolesno, rekla je Leah govoreći o Nicole Kidman i Katie Holmes, bivšim suprugama Toma Cruisea, koji važi za jednog od od najvećih pobornika sajentologije u među poznatim. 

Iako je prije nekoliko godina napustila Sajentološku crkvu i razvela se od glumca Toma Cruisea, Katie je nezvanično zabranjeno da govori i kritikuje crkvu kojoj je pripadala. Slična situacija je i u slučaju bivše Cruisove supruge Nicole Kidman koja takođe ne želi u javnosti govoriti o svojoj ulozi unutar crkve kako i njenom odnosu sa Cruiseom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti