Sve je bliža finalna sezona serije „Igre prijestolja“: Da li će kraj sve razočarati?

Piše: Redakcija

Bliži se prikazivanje osme i finalne sezone serije „Igre prijestolja“, a sastojat će se od šest epizoda. Fanovi već mjesecima s nestrpljenjem očekuju prikazivanje zadnje sezone ove popularne serije.

Možemo samo predpostavljati kakav nas kraj očekuje ali glumica Sophie Turner u izjavi za IGN spomenula je nekoliko detalja koji su sve zainteresovali za ovu Emmyjem nagrađenu seriju.

-Bit će puno suza. Kao glumica sam jako sretna kako je sve ispalo, no ne znam hoće li svi fanovi biti zadovoljni. Mislim da će puno gledatelja biti razočarano, dok će drugi biti presretni”- kazala je Turner i dodala kako joj se srce slomilo kada je na posljednoj stranici scenarija pisalo „Kraj Igre prijestolja“

-Zanimljivo će biti vidjeti reakcije ljudi na posljednju sezone. Za sve nas u glumačkoj postavi bilo je jako emotivno”, dodala je Sophie.

Koliko je ova popularna glumica vezana za seriju, pokazala je tetovažom, i tako odugovječila ljubav prema seriji koja je do zvijezda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti