Reese Witherspoon otkrila šta zapravo misli o Kate Middleton

Piše: Redakcija

Poznata holivudska glumica i oskarovka Reese Witherspoon u svom je poslu i privatnom životu stalno okružena svjetski poznatim ličnostima, ali to nije umanjilo pozitivan dojam koji je Kate Middleton ostavila na nju. 

Glumica je druženje s vojvotkinjom opisala u svojoj knjizi Whiskey in a Teacup. Uprkos tome što je izgradila karijeru pred kamerom, Reese je priznala da se osjećala izrazito nervozno zbog skorog susreta s Kate. 

Upoznala ju je na događaju 2011. godine, a osvrnula se na svoje osjećaje:

– Vrištala sam kad sam dobila pozivnicu. Taj sam se dan probudila u 4 ujutro kako bih napravila frizuru. Ko me poznaje, zna da sam jutarnji tip, ali ovo je bilo prerano čak i za mene. Suprug mi je rekao da me nikada nije vidio tako uzbuđenu.

https://www.instagram.com/p/BoM_NBoBuut/?utm_source=ig_embed

Cijeli je susret prošao bolje nego što je glumica očekivala, a za Kate Middleton ima samo riječi hvale:

– Ljubazna je i topla osoba, iznimno elegantna i vrlo brižna.

Posebno joj se divi zbog njenog životnog odabira:

– Veličanstvena je i suosjećajna, a bila je prijatelji raspoložena. Divim joj se što je prihvatila tako veliku ulogu i pristala biti pod medijskim okom. To je zaista hrabro.

Witherspoon je dodala kako bi joj bilo vrlo drago ponovo sresti vojvotkinju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti