Rođendanska žurka u domu Douglasovih: Ples 74-godišnjaka

Piše: Redakcija

Slavni holivudski par u svom domu napravio je žurku za najbliže svoje prijatelje povodom rođendanske proslave. Iako je stariji od svoje supruge 25 godina, 74-godišnji Michael Douglas sjajno se proveo, a niti jednog trenutka nije prestao plesati. Sve ovo na svom Instagram profilu objavila je njegova supruga Catherine Zeta-Jones koja je snimala svoga supruga. Naime, slavna glumica je takođe rođena na isti dan kada i njen suprug, a kako je u više navrata rekla, godine joj nikada nisu predstavljale problem, tvrdeći da se Michael osjeća sjano iako je već zagazio u osmu deceniju života. 

–  A sada će blizanci jesti tortu – napisala je Catherine ispod videa na kome se vidi slavni par kako uživa u sjajnom provodu. Catherine je obukla crnu haljinu dok je Michael bio obučen u sportsku garderobu. 

https://www.instagram.com/p/BoLFCbQgzPS/?taken-by=catherinezetajones

Michael i Catherine upoznali su se 1998. godine, a nakon jednogodišnje veze stupili su u brak 2000. godine, odmah nakon što se Douglas rastao od bivše supruge Diandre Luker. Michael je jednom prilikom izjavio, a Zeta Jones potvrdila kako su se odmah nakon što su se upoznali vrlo brzo zaljubili jedno u drugo. Nedugo nakon toga su dobili i sina Dylana, a tri godine kasnije i kćerku Carys. 

Pročitajte još