Kevin Spacey: Glumac je ponovno na udaru tužbi za zlostavljanje

Piše: Redakcija

Kevin Spacey u godinu došao je od miljenika Hollywooda i cijelog svijeta do statusa jednog od najnotornijih seksualnih predatora u industriji. Nakon tri različite optužbe za zlostavljanje, sad je došla još jedna.

Maser koji je odlučio biti anoniman podignuo je tužbu protiv glumca zbog incidenta koji se dogodio u Spaceyevom domu u Malibuu.

Kevina Spaceya prošle godine nekoliko je muškaraca optužilo za seksualno zlostavljanje koje se dogodilo 1992. godine, ali sud u Los Angelesu zaključio je kako je nastala zastara te se slučaj ne može dovesti na suđenje.

Ipak, još postoji mogućnost da dođe pred sud jer je nekoliko optužbi došlo kasnije, a jedna od njih je od muškarca koji tvrdi da ga je Spacey napastovao prije dvije godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti