Lady Gaga i Bradley Cooper snimili duet: Pjesma “Shallow” će vas oduševiti

Piše: Redakcija

Pjevačica Lady Gaga i glumac Bradley Cooper objavili su svoju duet pjesmu “Shallow” koja će se naći u filmu “Zvijezda je rođena”. U spotu koji su objavili, gledaoci će moći vidjeti do sada neobjavljene scene iz filma za koji se već sada očekuje kako će postati hit ove godine. 

-Bredli Kuper je nevjerovatan režiser, glumac, producent, scenarista, pisac pjesama. Mislim, gledala sam ga kako postaje muzičar, volim da pjevam sa njim i volim njegov glas. On pjeva iz duše i zna kako da ispriča priču dok pjeva. Osjetila sam u trenutku, ovaj čovjek zna kako da bude rok zvijezda- rekla je pjevačica, koja nije krila svoje oduševljenje. Ovo je za Lady Gagu prvo pojavljivanje na filmu, a sudeći prema njenim impresijama ne i posljednje. 

Do sada je njihova numera na Youtube zabilježila preko 5 miliona pregleda. Nema sumnje da će numera ubrzo postati hit, a očekuje se da će tako biti i sa filmom čija se svjetska premijera očekuje  4. oktobra. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti