Mirka Vasiljević: Vujadin i ja imamo povjerenja jedno u drugo

Piše: Redakcija

Poznati glumačko-sportski par Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ovih dana imaju pune ruke posla. Mirka se trenutno nalazi na snimanju serije “Istine i laži” dok je Vujadin u svakodnevnom trenažnom procesu a zajedno sa suigračima iz Crvene Zvezde se priprema za nadolazeće mečeve u Ligi prvaka. Mladi par je već nekoliko godina zajedno, a imaju i troje djece. Ipak, još uvijek nisu ozvaničili svoju vezu brakom, jer, kako Mirka kaže, čekaju da odaberu pravi datum svog vjenčanja. 

-Mi smo od naše 19. godine zajedno, odrastamo i sazrijevamo zajedno. Moj posao je takav da kada snimam nema me po 17 sati kod kuće. Evo, sada sam imala snimanje nekoliko epizoda “Istine i laži” i već u pola sedam ujutru sam na setu, a u osam uveče sam dolazila kući. Sa druge strane, fudbal je njegov posao i on to voli, a onda i mi moramo to da volimo. Fudbal nam omogućava da lijepo živimo i zato za Vujadinovu karijeru uvijek kapa dole. Što se tiče nedostajanja, bez obzira na to koliko je odsutan, znam da će brzo doći, a tu su poruke i video-pozivi- ističe mlada glumica dodajući da među njima vlada veliko povjerenje. 

Mladi i lijepi, veoma su popularni među mlađom publikom, a gdje god da se pojave tu su brojni obožavatelji. Na pitanje da li jedno drugom provjeravaju poruke na mobitelima Mirka je rekla kako su isuviše dugo zajedno te da jedno drugom vjeruju u potpunosti. Kada je riječ o ljubomori, Mirka kaže da je ljubomora normalna pojava u braku. 

-Normalne da, jer volim da ono što je moje bude moje i ono u šta ulažem vrijeme i energiju da bude kako treba, ali to je u granicama. Sa druge strane, on moje drugare zna, dolaze nam u kuću- rekla je mlada glumica. 

View this post on Instagram

🤙🏻🤙🏻🤙🏻

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti