Britaniju trese skandal: Meghan Markle glavni krivac

Piše: Redakcija

Sestra Meghan Markle, Samantha stigla je u London i tako izazvala novi skandal. Sestre se nisu vidjele 12 godina, a Samantha insistira da s mlađom sestrom razgovara nasamo. Britanski mediji prenose da Samantha želi razgovarati o ocu Thomasu koji je teško bolestan. Kako tvrdi njen portparol u više navrata pokušavala je doći do sestre ali joj iz palate to nisu dopustili.

– Divno se provodim u Londonu! Britanci su tako gostoljubiv narod – oglasila se Samanta na Twiteru nakon dolaska u Britaniju.

Rezultat slika za samantha markle

Odkako je saopšteno da će se Meghan udati za Harryja, njena starija sestra ne prestaje s napadima i to samo zbog pet minuta slave i da bi zaradila što više novca. Čak je nekoliko dana prije vjenčanja objavila da je doživjela saobraćajnu nesreću dok su je progonili paparaci, pa tu priču prodala tabloidima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti