Novi problemi: Cardi B završila iza rešetaka

Piše: Redakcija

Poznata američka reperica Cardi B završila je iza rešetaka, a zbog, kako pišu strani mediji, nasilja i tuče. Naime, ona je uhapšena nakon tuče u striptiz baru, te je optužena za napad i ugrožavanje. Neimenovani izvor je za TMZ otkrio da je Cardi napala dvije konobarice, Jade i Baddie Gi i to zbog sumnje da je jedna od njih spavala s njenim suprugom, reperom Offsetom. 

Incident se dogodio tokom nastupa pjevača Migosa, a Cardi je navodno svojim tjelohraniteljima naredila da pomenute dame napadnu flašama i stolicama. Kako prenose mediji, konobarice su lakše povrijeđene, a pružena im je i medicinska pomoć. 

Podsjećamo, ovo je drugi incident u posljednjih mjesec dana u kojem je Cardi B učestvovala s obzirom na činjenicu da se nedavno potukla s koleginicom Nicki Minaj. No, da joj hapšenje nije teško palo, pokazala je kada je tokom privođenja pozirala i smješkala se prisutnima. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti