Jovana i Željko Joksimović proslavili prvi rođendan kćerkica

Piše: Redakcija

Ponosni roditelji blizankama postali su prije tačno godinu dana Jovana i Željko joksimović. Kćerkama su dali imena Ana i Srna, a razlog tome je što supruga poznatog pjevača od djetinjstva želi to ime.

– Ime Ana bilo je Jovanina želja iz djetinjstva, pa smo od prvog trenutka znali da će se jedna od njih dvije tako zvati. O drugom imenu smo dugo razmišljali, a ime Srna nam je nekako priraslo srcu. Vježbali smo izgovor imena uz prezime i dobro paše – kazao je Željko nakon rođenja blizankinja.

Nedavno za „Blic“ Željko je istakao kako im se život promjenio po dolasku kćerkica, da su im navike sada drugačije, te da su se već navikli da se često bude.

– Rano se budim, između ostalog, i zbog Jovane, s obzirom na to da ona radi Jutarnji program. Međutim, sada djeca uzimaju primat u rekordima buđenja. To su zaista rekordi. Bude se u pola pet, onda se vrate da spavaju do pola šest. Nije to čest slučaj – naveo je Joksimović.

Poznati pjevač ima i kćerku iz predhodnog braka Minu, ali je neizmjerno sretan što se ponovo ostvario u ulozi oca.

– Blizanke su nešto što Jovana i ja nismo ni sanjali. Zapravo, početkom prošle godine smo saznali da je ona u drugom stanju i sve vrijeme smo bili srećni – istakao je ponosni otac.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti