Pamela Anderson potrčala kao u ‘Baywatchu’

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Održana je modna revija Chanela koji je, pod modnom palicom Karla Lagerfelda, predstavio kolekciju za proljeće 2019. godine.

Lagerfeld se pobrinuo da ova revija ne bude monotona pa su se modeli prošetali lažnom plažom koja se sastojala od oceana, bijelog pijeska i spasilačkih kućica.

Događaju je prisustvovala i Pamela Anderson koja se nostalgično prisjetila serije ‘Baywatch‘. Svi pamte scenu u kojoj Pamela u crvenom badiću trči kroz valove, a glumica je rekreirala popularnu scenu, ovoga puta u Chanelovom kompletu.

Pamela je nosila klasični model modne kuće – bijeli sako i odgovarajuću suknju od tvida kombinirala je s bijelom košuljom i cipelama na petu, a nosila je i Chanelovu bijelu torbu.

U jednom trenutku Pamela je skinula cipele, potrčala plažom i sve prisutne vratila u 90-e godine.

Pogledajte scenu iz serije: 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti