Ronaldova majka Dolores Aveiro spakovala kofere i stigla u Torino kako bi ublažila skandal svoga sina

Piše: Redakcija

Kad postane gusto pozovi najbliže članove porodice, i breme problema lakše će se nositi, stara je misao koje se drže praktično svi. U tome nije izuzetak ni Cristiano Ronaldo, koji od prošle sedmice ne silazi s naslovnica svjetskih medija. Razlog nije nikakav spektakularni fudbalski rezultat, naprotiv, riječ je o ozbiljnim optužbama za silovanje za koje ga tereti Amerikanka Kathryn Mayorga, koja tvrdi da ju je slavni fudbaler 2009. godine silovao u jednom hotelu u Las Vegasu. Ronaldo negira tvrdnje te optužuje Kathryn da se želi promovirati preko njegovog imena. Podršku mu daje i zaručnica Georgina, koja na društvenim mrežama poručuje da ga voli i zato što uvijek svaki problem riješi na najbolji  mogući način.

No, glava kuće je ipak Cristianova majka Dolores Aveiro, koja je spakovala kofere i iz Španije doputovala u Italiju, gdje Ronaldo živi s Georginom i njihovo četvero djece. Dvije važne žene u Ronaldovom životu bile su uz njega dok je s tribine pratio utakmicu njegovog Juventusa. S njima je bio i Ronaldov najstariji sin Cristiano Jr. Porodica je pokušala ponašati se opušteno, Georgina je čas ćaskala s Ronaldom, čas sa njegovim sinom, dok je mama Dolores pažljivo pratila utakmicu.S vremena na vrijeme bacile bi pogled na fotoreportere koji su više fotografisali njih nego samu utakmicu.

Ronaldo s Georginom i majkom Dolores

Mama Dolores je, piše španski Hola stigla u Torino kako bi se družila sa svojim unucima, no, nema sumnje da je došla i popraviti cijelu stvar i barem ublažiti malo skandal u kojem se našao njen sin.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti