I to je moguće: Pogledajte ko je Sofiju Vergaru zasjenio na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

Poznata glumica Sofia Vergara blistala je na premijeri druge sezone serije “Guilty Party” u Hollywoodu, na koju je došla kako bi podržala svog sina Manola, koji glumi u ovoj seriji. Iako smo navikli da plijeni pažnju gdje god da se pojavi, Sofija ovog puta nije bila glavna zvijezda crvenog tepiha s obzirom na to da su sve oči bile uprte u njenog sina koji je, očigledno, naslijedio majčinu ljepotu. Naime, on je izgledao poput mladog buntovnika u crnim pantalonama, bijeloj majici i smeđoj kožnoj jakni, dok je njegova 46-godišnja majka nosila crnu haljinu sa čipkanim detaljima i bež cipele. 

Podsjećamo, Sofia je Manola rodila kada je imala 20 godina, a u tom periodu je bila u braku s Joeom Gonzalesom, dečkom iz srednje škole za kojeg se udala s 18 godina. Iako je već odrastao i samostalan čovjek Sofiji u odgoju sina pomaže trenutni partner Joe Manganiello koji je također prisustvovao ovoj premijeri. 

https://www.instagram.com/p/BofiKXPFlzp/?hl=en&tagged=sofiavergara

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti