Ronaldo poručio: Moja je savjest čista

Piše: Redakcija

 

Skandal vezan za portugalskog fudbalera Cristiana Ronalda već danima ne jenjava. Naime, njega  Kathryn Mayorga optužuje i   tvrdi da ju je slavni fudbaler 2009. godine silovao u jednom hotelu u Las Vegasu. Ronaldo negira tvrdnje te optužuje Kathryn da se želi promovirati preko njegovog imena, a sada se oglasio i putem svog Facebook profila. 

– Čvrsto odbacujem sve optužbe na svoj račun. Silovanje je odvratan zločin i ide protiv svega što sam ja i u šta vjerujem. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od strane ljudi koji se žele promovirati na moj račun. Moja čista savjest omogućit će mi da s mirom čekam rezultate svih istraga – napisao je Ronaldo na svom službenom Facebook profilu.

Podsjećamo, navodno su se te 2009. godine Kathryn i Ronaldo nalazili u istom noćnom klubu, a izlazak se završio u jacuzziju njegovog luksuznog apartmana, u kojem je, navodno, došlo i do čina silovanja. Podršku Ronaldu u ovim trenucima pružaju djevojka Georgina, te majka Dolores. 

View this post on Instagram

La famiglia bianconera! #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti