Lepa Brena: Otkrila recept za zavidnu figurnu

Piše: Redakcija

Lepa Brena, poznata je da svemu pristupa s puno žara, te je tako riječ i o dva koncerta koja sprema u beogradskoj Areni krajem oktobra. Brena je, kako piše Blic, već duži vremenski period na regulisanoj ishrani, a krenula je i na treninge kako bi održala vitku figuru. Gotovo svakodnevno dobija komplimente da je smršala, što je i sama potvrdila:

– Sve zajedno je zaslužno. I trening i dijeta i sve što radimo. Moram da priznam da mi je joga uvijek davala dobar i ispravan stav tijela, davala mi je duhovnu relaksaciju, lakše dišem i funkcionišem – kaže Brena, a potom dodaje:

– To su pripreme s koreografima, čitava scenografija, kada se ulazi, kada vas kamera hvata, to je prilično sve zahtjevno. Ja nikada nisam radila koncerte da samo stanem i pjevam, već volim da to bude svjetska zabava na moj način – rekla je pjevačica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti