Nicolas Cage optužen za zlostavljanje bivše djevojke

Piše: Redakcija

Američka glumac Nicolas Cage ponovo se našao u centru skandala nakon što ga je bivša djevojka Vickie Park optužila da ju je glumac uznemiravao 20. septembra tokom “Slash Film Festivala” koji je održan u Beču. Naime, Vickie koja se sa Cageom viđala tokom 2017. godine, podnijela je prijavu i protiv Cageove bivše supruge Alice Kim koju je optužila da je već duže vrijeme uznemirava preko društvenih mreža, te se plaši za svoju bezbjednost. Ona je sudu predala prijavu u kojoj je zatražila da joj se garantuje za bezbjednost i izvrši zabrana prilaska Cagea i njegove bivše supruge.

Nakon ovih optužbi oglasio se i Cage koji je putem svog zvaničnog agenta odbacio optužbe za koje je rekao da su neosnovane i neutemeljene. Povodom nemilih događaja, oglasio se i sud koji je odbio zahtjev Vickie koji se odnosi na zabranu prilaska. Podsjetimo, Cage se 2016. godine nakon 12 godina braka rastao od Kim sa kojom ima sina Kal-Ela. Posljednjih godina Cage se bori sa alkoholizmom što mnogi smatraju uzrokom njegovog agresivnog ponašanja. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti