Sophia Hutchins progovorila o Caitlyn Jenner: Naša veza nije romantična

Piše: Redakcija

Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins već su više od godinu nerazdvojne zbog čega su svi mislili da su u vezi. Caitlyn to nikad nije htjela komentirati, no sada je o njihovom odnosu progovorila Sophia. 

– Ja ne bi naš odnos opisala kao romantičnu vezu. Mi smo partnerice, poslovne partnerice – rekla je 22-godišnjakinja koja, osim što s Caitlyn živi pod istim krovom, radi kao izvršna direktorica njene Fondacije ‘Caitlyn Jenner’. 

– Imamo mnogo toga zajedničkog; imamo vrlo sličan pogled na svijet i jedna drugu guramo prema naprijed. Baš smo kliknule i imamo divno partnerstvo – pojasnila je. 

– Mi smo partnerice u svemu, nerazdvojne smo, radimo zajedno, živimo zajedno, imamo psa, dijelimo porodice, dijelimo život –  dodala je. 

Na pitanje je li ikad prije hodala s transrodnom osobom, Sophia je ponovila da ona sa Caitlyn ne hoda. 

– Ponovo, mi smo partnerice. Ne bih upotrijebila riječ ‘djevojka’ niti bih rekla da ‘hodamo’ – izjavila je. Osvrnula se i na golemu razliku u godinama koja ih dijeli. Naime, Sophia ima 22, a Caitlyn 68 godina. 

– Da, postoji razlika u godinama, ali mi je ne osjetimo. Mi smo dvije duše koje se odlično nadopunjuju –  zaključila je. 

 

Pročitajte još