Borba za ozdravljenje se nastavlja: Heather Locklear otkrila ko joj je najvažniji u životu

Piše: Redakcija

Poznata holivudska glumica Heather Locklear trenutno se suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Naime, ona je nedavno doživjela nervni slom zbog čega je boravila na psihijatrijskom odjelu, a nakon čega je prebačena na kliniku za odvikavanje. No, svi problemi nisu uticali na to da slavna glumica zaboravi ko joj je najvažniji u životu, te je na društvenim mrežama čestitala 21. rođendan svojoj kćerki Avi. 

– Sretan rođendan slatko moje dijete – napisala je Heather ispod videa na svom Instagram profilu. 

No, ono što je svakako privuklo pažnju glumicinih fanova je i ono što ona govori u videu. 

– O moj Bože, ne mogu vjerovati da moja mala curica danas puni 21 godinu. Tako je brzo narasla. Želim reći “sretan rođendan” meni najdražoj osobi na svijetu. Ava je moja princeza, jedna i jedina. Mislim da si najljubaznija, najsmješnija, najpametnija i najljepša djevojčica na svijetu. Volim te – rekla je slavna glumica. 

Heather je kćerku dobila  u braku s Richiejem Samborom, a prvi nervni slom je doživjela nakon razvoda od njega. 

View this post on Instagram

Happy Birthday Sweet Child of Mine

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti