“Captain America” više neće biti kao prije: Glavni glumac napušta ulogu

Piše: Redakcija

Glumac Chris Evans odlučio je da nakon završetka snimanja filma “Avengers 4” stavi tačku na ulogu “Captain America” i oprosti se od matične filmske produkcije “Marvel Cinematic Universe”. Ovu odluku donio je nedugo nakon snimanja posljednjih kadrova filma, a kao što je već poznato, Chrisu ugovor s “Marvelom” ističe naredne godine. On se putem Twittera obratio svojoj publici i zahvalio na dosadašnjoj saradnji. 

-Zvanično je gotovo s Avengers 4. Bilo je jako emotivno na kraju dana. Bila mi je čast igrati ovu ulogu posljednjih osam godina. Hvala na uspomenama, svima vama, ispred i iza kamera, hvala publici. Vječno zahvalan- napisao je Evans. 

Pored Chrisa, svoju ulogu u “Marvelu” uskoro bi mogao završiti i Robert Downey Jr. jer kako je nedavno izjavio, nije više mlad da snima akcione filmove. Spominje se kako navodno oba “Marvel” lika, Captain America i Iron Man neće preživjeti “Infinity War”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti