Slavna plavuša u pregovorima za ulogu u filmu “Barbika“

Piše: Redakcija

Glumica Margot Robbie u pregovorima je za ulogu u filmu „Barbika“. Osim što bi glumila, slavna plavuša bi i producirala. Naime, film o najpoznatijoj lutki trebao je početi sa snimanjem još 2014. godine, a glavnu ulogu trebala je da igra Amy Summer. Nakon što je ona odustala, mjesto je pripalo Anne Hathaway, ali i to je bilo neuspješno.Tema filma u kojem je trebala da glumi Summer bila je o „Nesavršenoj lutki koja živi u Barbielendu“. Za sada nije poznato da li će se projekta u kojem bi se trebala pojaviti Margot držati istog scenarija.

Lutka Barbie u martu 1959. godine prvi je put predstavljena javnosti na Američkom međunarodnom sajmu igračaka u New Yorku, a do danas je ostala omiljena lutka djevojčicama širomsvijeta.Međutim, zbog brojnih obaveza, još uvijek nije sigurno da li će i najpoznatija holivudska plavuša naći vremena za ulogu Baribe.

Margot Robbie se 2013. godine proslavila ulogom u filmu „Wolf of Wall street“, a sa kolegom Leonardom DiCapriom radi na novom filmu „1969“, čije je snimanje počelo na ljeto. Poznata glumica u ovom filmu igra ubijenu glumicu Sharon Tate, tada trudnu suprugu redatelja Romana Polanskog.

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti