Neri Oxman: Otkriva šta se dešava između nje i Brada Pitta

Piše: Redakcija

Dugo bi se moglo pisati o ljubavnom životu holivudskog ljepotana, 54-godišnjeg Brad Pitta, naročito kada su se pojavile informacije da je nakon razvoda od Angeline Jolie, sreću pronašao u lijepoj brineti, 42-godišnjoj Neri Oxman. Kako se pisalo Neri ga nije osvojila samo ljepotom nego i inteligencijom, jer pored toga što se bavi umjetnošću i arhitekturom, predaje i na čuvenom MTA univerzitetu.

Sve ovo nije dugo trajalo, jer kako je Neri otkrila za „The New York Times“ ona s Brad Pittom nikada i nije bila u vezi, te da je sretna sa svojim partnerom, koji je uz to investitor i milioner, William Ackman. Mada to ne znači da nije imala lijepe riječi za slavnog glumca.

– On je jedan od posljednjih Mohikanaca u post-Netflixovom Hollywoodu. On povezuje trenutno i bezvremensko, što je i smisao kinematografije- kazala je Oxman.

Neri je također istakla kako bi voljela da sarađuje s Bradom, budući da zna njegovu zaljuđenost umjetnošću, te je čak učio i o dizajnu. Prošle sedmice Brad Pitt snimljen je u društvu Sat Hari Khalsa na jednom humanitarnom događaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti