Pomirenje je kratko trajalo: Ben Affleck raskinuo s djevojkom

Piše: Redakcija

Iako su prije samo nekoliko dana uživali na zajedničkom odmoru u Montani, poznati glumac Ben Affleck i njegova djevojka Shauna Sexton više nisu par, piše magazin People. Ova vijest je iznenadila mnoge, a potvrdio ju je Benov prijatelj. 

 – Volio je biti u njenom društvu, ali trenutno se posvetio sebi. Otvoren je za nove veze u budućnosti, ali se trenutno želi fokusirati na liječenje od alkoholizma, na porodicu te na naredne projekte – rekao je izvor. 

Podsjećamo, poznati glumac trenutno prolazi kroz prilično težak životni period s obzirom na činjenicu da je u toku proces njegovog odvikavanja od alkohala, a prije nekoliko dana je finaliziran i njegov razvod od poznate glumice Jennifer Garner s kojom ima troje djece. Iako je sam proces njihovog razvoda trajao tri godine, oni su uspjeli da se dogovore, te su ostali u prijateljskim odnosima. 

https://www.instagram.com/p/BohZL39ggLi/?taken-by=benaffleckturkey_official

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti