Fotografije koje su šokirale javnost: Zbog njih je Beckham ekspresno obrisao i zaključao profil

Piše: Redakcija

Nasljednik Davida i Victorie Beckham, Brooklyn Beckham, zaključao je profil koji prati 11,5 miliona ljudi i brzo obrisao fotografije koje su šokirale javnost. Sve je počelo njegovim odlaskom u Italiju, a kako mnogi tvrde, pokazao je da je rasist.

– Nigdje nije kao u Veneciji, zar ne?- napisao je 19-godišnji Beckhamov nasljednik, na fotografijama na kojima se nalaze turisti iz Azije.

To je izazvalo mnoštvo komentara, a dok su neki objašnjavali kako u Venecviji živi mnogo Azijaca, drugi su ga spustili na zemlju kazavši kako je i on sam turist u Italiji te da u Italiju dolazi mnogo turista sa svih strana svijeta.

– Brooykln je poprilično neuk ako misli da ovo nije rasizam. Trebao bi se izvinuti svim Azijcima, jer je ovo jako ružno – poručili su mu pratitelji.

Kako se ne bi izvinuo odlučio je izbrisati fotografije te zaključati profil. Nije ni slutio da privatnost nije moguća kada imaš 11 miliona pratitelja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti