Zdravko Čolić objavio spot za novu pjesmu

Piše: Redakcija

Pjesma “Ničeg nije bilo između nas” Zdravka Čolića dobila je svoju filmsku ekranizaciju. Pjesma prati priču o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke. 

-Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvjesnosti- rekao je  Aleksandar Kerekes Keky koji je režirao ovaj spot. 

Čola je naglasio kako je prilikom slušanja ove pjesme sa saradnicima, znao da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje.

Svojom ulogom posebno se istakla Agneta Azirović kojoj je pripala uloga supruge, mlade pijanistkinje, dok je njen partner u spotu Ivan Papić u ulozi profesionalnog plivača, bio zadužen za zavodljive scene u kojima je uloga pripala i Helen Babić. Treba naglasiti da su kadrovi pjesme snimani u Novom Sadu. 

Čolić će u okviru regionalne turneje “Ono malo sreće” kako glasi i naziv albuma, nastupiti u Zagrebu 20. oktobra, Tuzli 3. novembra, te u Skoplju 10. novembra.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti