Riješena misterija ko je žena pored Khabiba: Fotografija s ovom ljepoticom privukla pažnju medija

Piše: Redakcija

Porodični život UFC borca Khabiba Nurmagedova još uvijek je prava misterija. Ono što javnost zna jeste da se ovaj 30-godišnjak vjenčao 2013., ali ime negove supruge čak i pet godina nakon vjenčanja ostalo je nepoznato. Khabib na Instagramu nikada nije objavio fotografiju svoje porodice, a svi mediji koji su objavili ovu fotografiju prenijeli su krive informacije, jer žena na fotografiji nije supruga UFC borca. Naime to je ruska pjevačica, TV voditeljica i bivša WAGsica Olga Buzova.

Ono što javnost također zna o Nurmagedovom jeste kako ima dvoje djece, kćer rođenu 2015., i sina rođenog u decembru 2017. godine. Za ime kćerke se još uvijek ne zna, dok su neki mediji prenijeli kako se njegov sin zove Muhamed. Kako je Khabib tražio čak i na svadbi lice njegove supruge bilo je prekriveno, jer je on izrazito tradicionalan, a da se kreće i u tradicionalnim krugovima dokazuju i njegove objave na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti