Nakon rođenja kćerke: Slađa Allegro se vraća na scenu

Piše: Redakcija

Slađa Allegro obradovala je svoje obožavatelje fotografijama na svom Instagram profilu. Nakon jednogodišnje pauze zbog porođaja, Slađa se ponovo vraća na scenu, a u planu je snimanje spoto za novu pjesmu. Pjevačica je 14. juna dobila kćerku Milu, a kako kažu izvori bliski porodici, Slađa se odlično snalazi u ulozi majke te ništa ne prepušta slučaju. 

-Ovoga puta sa svojim timom napravila je nešto totalno drugačije. Počevši od stylinga, spotova, ali ono što je najbitnije ostaje u istom muzičkom pravcu koji njena publika najviše voli. Iako je riješila da se vrati na muzičku scenu, ipak će joj Mila biti na prvom mjestu, a kada je zauzeta poslovnim obavezama za Milu se brinu tata Zoki i baka Rajka- tvrdi izvor blizak porodici. 

Slađa ne krije svoje oduševljenje pa je povratak na scenu posle duže pauze jako raduje. 

-Prezadovljna i presrećna, uskoro od mene za vas stižu nova pjesma i spot- napisala je Slađa na svom Instagramu. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti