Sarah Jessica Parker se vraća na velike ekrane

Piše: Redakcija

Glumica Sarah Jessica Parker se uskoro vraća na velike ekrane i to u jednoj od snažnijih uloga koje je igrala do sada. Parker ovaj put u filmu igra lik uspješne jazz pjevačice usmjerene na svoju karijeru i uspjeh. U njenom životu je malo čvrstih odnosa, a narušeno joj je povjerenje kćerke i bivšeg muža. Međutim, kada sazna da boluje od teške bolesti, njen život se u potpunosti promjeni, a prioriteti postaju drugačiji.

Film je u režiji Fabiena Constante i  nosi naziv „Here and now“. Uz Sarah Jessicu u fimlu se pojavljuje još poznatih glumačkih imena, poput Simona Bakera, Renée Zellweger, Jacqueline Bisset i Taylora Kinneyja. Film bi trebao u američkim kinima biti do novebra.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti