Emina sinove upoznala sa Sadettinom: Mustafa potpuno pobjesnio

Piše: Redakcija

Emina Jahović ponovo je centralna figura turskih medija. Samo par dana nakon što su objavljene informacije da se Emina i Sadettin Saran zajedno nalaze u jednom hotelu, mediji pišu da je Eminin bivši suprug Mustafa Sandal potpuno pobjesnio kada je saznao da je Emina njihove sinove upoznala sa njenim novim momkom. Iako Emina još uvijek vješto uspijeva prikriti svoj odnos sa Sadettinom, njen bivši supru očigledno ima informacije koje potvrđuju njenu novu vezu.

View this post on Instagram

Çifte güneşli gezegen kalbim:)

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24) on

Emina je navodno svoje sinove Javuza i Jamana dovela u restoran jednog poznatog hotela gdje ih je upoznala sa Saranom, a izvor koji je objavio ovu informaciju tvrdi kako je Emina prethodno pripremila sinove za ovaj susret. Turski mediji pisali su skoro o tome kako se Mustafa požalio svom prijatelju rekavši mu kako žali što je Emini nakon razvoda ostavio svoju kuću, sumnjajući ga je ona varala dok su još bili u braku. Podsjetimo, Mustafa je Eminu upoznao sa Sadettinom na jednom prijemu na kojem je on bio sa svojom bivšom suprugom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti