Sukob na muzičkoj sceni: Lana Del Rey zaprijetila reperki Banks

Piše: Redakcija

Posljednjih dana pjevačica Lana Del Rey puni naslovne strane američke štampe. Nakon što je kritikovala repera Kanyea Westa zbog njegovih političkih stavova, popularna pjevačica ušla je u sukob sa reperkom Azealiom Banks. Naime, njih dvije su se sukobile upravo radi Westa, a reperka ju je nazvala “tipičnom bijelom ženom koja koristi oslabljenu metu, kako bi izigravala moralnu policiju”, na šta joj Lana nije ostala dužna pa se rasprava nastavila putem Twittera. 

-Znaš moju adresu. Dođi kad god hoćeš. Reci mi to u lice. Ali da sam na tvom mjestu, ne bih to uradila. Nije da te neću prebiti. Tačka. Mogla si da budeš najveća reperka na svijetu, ali si uništila priliku. Nemoj da vrijeđaš nekoga ko te je podržavao- napisala je Lana na svom Twitteru. 

Reperka joj je nakon toga poručila da će je tužiti na šta joj je Lana odgovorila kako se ne radi o prijetnji već o obećanju koje će ona ispuniti. Rasprava se potom nastavila, a jedna drugu su vrijeđale zbog fizičkog izgleda. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti