Poslije 10 godina veze svi su očekivali da će stati pred oltar, a oni su šokirali naglim prekidom

Piše: Redakcija

Slavni glumački par Macaulay Culkin i Mila Kunis, bili su u vezi gotovo deset godina, ali iznenadni prekid šokirao je sve. Njihova ljubavna priča počela je 2002. godine, pored činjenice da je Macaulay dugo vodio borbu s ovisnošću iz koje se jedva izvukao, a veza je uspjela promaći s radara iako je toliko dugo trajala.

Macaulayeva karijera započela je 1989. godine kada je snimio prvi nastavak filma „Sam u kući“, a Milina u televizijskoj seriji “Lude sedamdesete” 1998. godine.

Mnogi su očekivali da će konačno stati na ludi kamen, no vijest o prekidu šokirala je javnost, ali ne i Milu. Kako je navela po kasnijim izjavama, Macaulay nikada nije bio dobar materijal za nju, te je zapravo ona bila ta koja je inicirala kraj.

 Kako je otkrila u jednom od intervjua bila je suzdržana oko teme braka jako dugo. Sa šesnaest je kazala ocu kako uopće ne vjeruje u brak, ali je očito s godinama promjenila mišljenje. Danas je u sretnom braku s kolegom Ashtonom Kutcherom za kojeg se udala nakon tri godine veze. Kao što smo već spomenuli vezu s Macaulayem prekinula je upravo ona i to, kako sama priznaje na poprilično ružan način.

Rezultat slika za macaulay i mila

-Prekinula sam na loš način. Na jako, jako, jako loš način. Sve sam zeznula. Bila sam mlada i loše sam se ponijela, priznajem to. Trebalo mi je dugo vremena za ovo priznanje. Trebala sam biti sama i riješiti neke stvari sama sa sobom – izjavila je Mila.

Na njenu odluku utjecala je i činjenica kako nisu mogli zajedno proštetati ulicom, a da ih nisu opkolile horde njegovih obožavatelja, koje je nazivala ludima jer su vrištali  i ponašali se nekontrolirano.

Isprva su prekid tajili, a javnosti su ga priznali tek nekoliko mjeseci nakon što su se razdvojili.

Pročitajte još