Vatreni navijači: Antonio Banderas sa kćerkom Stellom na utakmici

Piše: Redakcija

Slavni glumac Antonio Banderas posljednjih dana uživao je u društvu svoje kćerke Stellae, a nedavno su viđeni kako zajedno prate utakmicu američkog fudbala. Naime, glumac je u društvu kćerke posmatrao meč “USC Trojans” iz Los Angelesa, njihovo prisustvo na tribinama nije ostalo neprimjećeno te ih je publika po ulazu na stadion pozdravila gromoglasnim aplauzom. Stella se poput svojih roditelja Antonia i njegove bivše supruge, glumice Melanie Griffith, odlučila baviti glumom, a već iza sebe ima dosta uspjeha.  

Iako nosi veliki teret poznatih roditelja, Stella se jako dobro snalazi na filmskoj sceni, a mnogi je smatraju jednom od najljepših mladih glumica na svijetu. Ona je u više navrata govorila o svojim roditeljima i odnosu koji gaji prema njima. Za nju je najvažnija podrška koju od njih dobija, a sama je priznala da su joj upravo njih dvoje najbolji filmski kritičar. Slavni par bio je u braku preko dvadeset godina, no nakon razvoda, svako je odlučio krenuti svojim putem. 

Antonio je trenutno u vezi sa dvadeset godina mlađom djevojkom Nicole Kimpel sa kojom se često pojavljuje na različitim događajima.

 

Pročitajte još