Jelena Karleuša i Duško Tošić kupuju vilu u Pekingu

Piše: Redakcija

Popularna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša ovih dana zajedno sa suprugom fudbalerom Duškom Tošićem nalazi se u Pekingu gdje su u potrazi za idealnom nekretninom koju žele kupiti. Naime, Tošić je nedavno potpisa dvoipogodišnji ugovor sa kineskim klubom “Guangzhou R&F”, iz glavnog kineskog grada. Jelena je očigledno umorna od čestih i dugotrajnih putovanja u Kinu, pa je kupovina novog stana idealno riješenje. 

-Jeleni je dosadilo da odsijeda po hotelskim sobama, a budući da je sasvim izvijesno da će Duško naredne dvije i po godine živjeti u Kini, logično je bilo da se kupi i kuća. Nedavno je prilikom posjete suprugu u Pekingu angažovala najbolju agenciju za nekretnine, te agentima jasno stavila do znanja kakav dom želi. Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, pjevačica je insistirala na tome da svaka soba ima svoje kupatilo, da vila posjeduje sobu-garderober, kao i posebnu sobu za njene cipele, torbe i mnoge druge stvari. Kada su sve stavili na papir, agenti su joj rekli da će takva vila koštati oko milion evra- rekao je izvor blizak porodici Tošić. 

Agenti su pronašli nekoliko zanimljivih lokacija, ali Jelena još uvijek nije odabrala nekretninu koja će zadovoljiti sve njene ukuse. Par se trenutno sa kćerkama Atinom i Nikom nalazi na odmoru na Maldivima gdje uživaju u zajedničkom odmoru. 

View this post on Instagram

⚽️😂🤷🏼‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

View this post on Instagram

Kisses from Hong Kong 🇭🇰

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti