Nataša Bekvalac: Želim da moje kćerke budu samostalne i nezavisne

Piše: Redakcija

 

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac se nakon drame koju je preživjela prije nekoliko mjeseci, tačnije porodičnog nasilja kroz koje je prošla, posvetila kćerkama. Naime, ona je za srbijanske medije otkrila da planira da ih odgaja u Novom Sadu, gradu u kojem su, kako kaže, njeni korijeni i u kojem žive njeni roditelji. 

– Generalno uvijek vraćamo priču na porodicu, a moja nije savršena. Ona je baza i ljubav. Otac je zaštitnik, mama je stub, a sestre su lude i obožavaju me kao i ja njih. Imam zdrav temelj koji je bitan zbog onog što mi se dešava. Želim da moje kćerke budu samostalne i nezavisne. Kada su takve, onda mogu da slušaju svoje srce. Želim da one budu svoji ljudi, obrazovane, hrabre i jake i da takve koračaju kroz život – rekla je Nataša, a prenosi Story.rs. 

Naime, pjevačica je dodala i to da već sada vidi da njene kćerke imaju dosta sličnosti s njom. 

– Hana je pokupila najbolje od mene i Danila. Ona nema moj temperament i zbog toga sam sretna. Katja ima sedam mjeseci i vidim da će da bude veliki problem. Fizički i mentalno je moja kopija i tek sada razumijem kada roditelji kažu: “Volim vas, ali drugačije”. Kada smo Kristina, Dragana i ja u pitanju pažnja je bila usmjerena na mene, jer sam bila najproblematičnija – rekla je Nataša. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti