Vladimir Vranješ o rođenju kćerke za “Azru”: Mama će morati da rodi još jedno, ja svoju kopiju već imam

Piše: Redakcija

Bh. rukometni reprezentativac i igrač mađarskog kluba „Tatabanja“, Vladimir Vranješ i njegova supruga Nina prošlog su ponedjeljka dobili kćerku Niku. Ponosni otac je za magazin „Azra“ govorio iz porodičnog doma u Budimpešti, a nije krio sreću zbog dolaska nasljednice.

– Svako ko je postao roditelj zna da se taj osjećaj ne može opisati riječima. Sreća je još veća zbog toga što sam tokom cijelog porođaja bio uz svoju ženu, te smo zajedno dočekali i prvi put vidjeli naše dijete. To je nešto zaista nevjerovatno – kaže Vladimir.

On nam je otkrio i to da nije bio uspaničen u momentu kada je Nina krenula u bolnicu.

– Nisam bio uplašen zato što se sve odigralo polako i Nina nije imala bolove. Zapravo smo, nakon što smo popili kafu, otišli na kontrolu i tada su je zadržali i rekli da će je isti dan i poroditi – objašnjava on i dodaje da sa suprugom nije podijelio obaveze kada je riječ o brizi o kćerki.

– Neka sve ide svojim tokom, a kada je riječ o obavezama lako ćemo „uskakati“ jedno drugom kada zatreba. Od momenta kada saznaš da na svijet uskoro dolazi novo biće koje apsolutno zavisi od nas, postaješ odgovorniji i to biće zauzme prvo mjesto u tvom životu. Zajedno sa suprugom ću se truditi da Niki obezbijedimo sretnu i zdravu porodicu u kojoj će odrastati – kaže on.

Ovaj ponosni otac ne krije i sreću zbog toga što se već sada vidi da kćerka liči na njega, te je ispod fotografije na Instagram profilu napisao: „Tatin duplikat je stigao“.

– Mama će morati da rodi još jedno, ja svoju kopiju već imam, bar što se fizičkog dijela tiče – dodaje Vladimir šaljivo.

Podsjećamo, Vladimir i Nina svoju su vezu počeli još u srednjoškolskim danima, a u julu ove godine su je krunisali brakom.

– Zbog Ninine trudnoće smo odlučili da vjenčanje bude intimna ceremonija u krugu porodice i kumova. A sljedeće godine ćemo, ako Bog da, organizovati krštenje naše kćerke i veliku žurku za svu familiju i prijatelje – rekao je Vladimir za naš magazin nakon što je stao na ludi kamen.

https://www.instagram.com/p/BotKnJshHQra7AOWHqKlk3oxyHc-7Jgfe52y3c0/?hl=en&taken-by=vranjes77

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti