Dakota Johnson još jednom potvrdila status najbolje obučene glumice

Piše: Redakcija

Na premijeri dugoočekivanog filma Suspiria, glumica Dakota Johnson zablistala je u predivnoj srebrenoj Gucci haljini. Savršenu kreaciju upotpunila je srebrenim sandalama i puštenom valovitom kosom.

Johnson je ovom kombinacijom još jednom potvrdila da je jedna od najbolje obučenih glumica na svijetu.

Američka glumica postala je popularna igrajući u filmu Pedeset nijansi sive. Iako se kao Anastasie Steel nije našla na listi najboljih glumica u glavnoj ulozi njene kombinacije, pogotovo one na red carpetu redovno se nađu na listama najbolje obučenih. Kada je svakodnevna odjeća u pitanju, Dakota se najčešće može vidjeti u boho chic izdanjima u kojima dominiraju cvjetne haljineu. Osim što plijeni pažnju svojim stilom, publiku je osvojila i šarmom.  

Iako je mnogi smatraju da je suzdržana i sramežljiva u javnosti, kada je odjeća u pitanju mlada glumica odlično balansira između seksipila i romantike.

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti