Pjevačica mu je prije 20 godina dala autogram a danas su u vezi

Piše: Redakcija

Poznati par Jennifer Lopez i Alex Rodriguez u vezi je više od godinu dana, a nedavno je Alex na svom Instagram profilu objavio jednu zanimljivu fotografiju koja je izazvala brojne pozitivne komentare. Naime, Alex je objavio fotografiju svoje djevojke Jennifer Lopez na kojoj se nalazi njen potpis. 

-Prije gotovo 20 godina svjetska pop zvijezda potpisala je ovu fotografiju mladom igraču bejzbola- napisao je Alex ispod svoje objave. 

Ni sam nije slutio da će se ponovo susresti kroz 20 godine i otpočeti ljubavnu vezu. Jennifer je nekada mladu nadu američkog bejzbola zvanično upoznala na jednom ručku.

– Ne znam šta mi je tada bilo da ga potapšam po ramenu, no tako smo se upoznali. Ja sam rekla “zdravo Alex”, on je iznenađeno rekao “hej, Jennifer”. Pitala sam ga šta radi u Los Angelesu, a on mi je odgovorio da sada tu živi pa je isto pitao i mene. Ja sam rekla da oduvijek tu živim i tako smo zaključili da bismo se mogli čuti i družiti- opisala je svojevremeno Jennifer svoje poznastvo s Alexom.

Alex je navodno, i prije nego je upoznao Jennifer, imao njen broj telefona ali se nije uspio odvažiti i pozvati je. Tek nakon iznenadnog susreta u restoranu, njih dvoje počeli su da se viđaju. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti