Keira Knightley kćerki zabranila gledanje Disney filmova: Ne želi da cijeli život čeka svog princa

Piše: Redakcija

Britanska glumica Keira Knightley trogodišnju kćerku Edie odgaja na poseban način. Naime, u njihovoj kući postoje stvari koje su zabranjene.

– Pepeljuga je kod nas zabranjena. To je djevojka koja čeka da je bogati momak spasi. Nemoj. Spasi samu sebe. Mala sirena također. To me jako ljuti jer obožavam taj crtani, pjesme su predivne, ali jednostavno ne mogu podržati to što se odrekla svog glasa zbog muškarca – rekla je Keira.

Keira ne dozvoljava nikakve crtane filmove s princezama jer ne želi da njezina kćerka odrasta misleći da joj treba muškarac u životu i da je bez toga ništa.

View this post on Instagram

I love this picture so much. #keiraknightley

A post shared by Keira Knightley Fanpage (@keira_knightley_) on

Ipak, glumica je dodala da se ipak ne protive svi Disney filmovi sa njenim stavovima i da je film „U potrazi za Dori“ jedan od omiljenih u njihovoj kući, te da je bila oduševljena nakon gledanja Zaleđenog kraljevstva.

Ona kaže za je njena Edie dobro dijete, ali da je dva puta opsovala, i to prvi put kada je gledala debatu Donalda Trumpa, a drugi put kad su za dlaku izbjegli prometnu nesreću.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti