2Cellos imaju novi album: Dvojac snimio i spot za muziku iz filma Pirates of the Caribbean

Piše: Redakcija

2CELLOS, instrumentalni duo, objavio je novi album “Let There Be Cello”. Također, snimili su i spot za muziku iz filma “Pirates of the Caribbean”. Luka Šulić i Stjepan Hauser su se pobrinuli da i ovaj put muziku na albumu učine prepoznatljivom na svoj način te da ona izgleda uvjerljvo i energično.

Spot je snimat u Dubrovniku, a Luka Šulić i Stjepan Hauser odlično su se snašli u ulozi gusara. Dvojac je ovu temu su odbradio na nagovor obožavatelja. 

View this post on Instagram

Tomorrow ⚔️ #2cellos

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

Ugodno iznenađenje na novom albumu su i njihove dvije autorske pjesme “Concept2” i “Cadenza” koje publika do sada nije imala priliku čuti.  Na albumu je ukupno 14 pjesama, a tu su se našle i izvedbe nekih od najvećih hitova, “Perfect”, Eda Sheerana, “Despacito”, Luisa Fonsija , “Imagine”, Johna Lennona i “Hallelujah”, Leonarda Cohena.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti