Haris Džinović: Melini je zabranio jednu stvar

Piše: Redakcija

Poznati pjevač narodne muzike Haris Džinović već 18 godina u braku je sa suprugom Melinom. Kao pravi profesionalci, Melina i Haris poštuju obaveze svog partnera, a ljubav im je na prvom mjestu. Ipak, postoji jedna za Harisa jako bitna stvar. Naime, kako je Melina nedavno izjavila u jednom intervjuu, Haris poštuje sve njene želje ali joj je izričito zabranio da promijeni svoju frizuru. Melina je ovu situaciju obrazložila rekavši da Haris mnogo voli kako Melina izgleda te s toga ne želi da ona promijeni svoju frizuru kako ne bi pokvario takav utisak.

-Moj suprugne ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće- rekla je Melina.

Haris i Melina upoznali su se sasvim slučajno u Sarajevu prije nekoliko godina, nakon čega su se počeli dopisivati. Haris ju je jednom prilikom pozvao da pođe s njim na turneju nakon čega se više nisu razdvajali. Par se vjenčao 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti u blizini Dubrovnika. Melina i Haris imaju dvoje djece, kćerku Đinu i sina Kana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti