Christie Brinkley: Bivši model i bez šminke izgleda sjajno

Piše: Redakcija

Nekadašnji manekenka Christie Brinkley primjer je pravog profesionalca i žene koja je i nakon karijere modela ostala dosljedna sebi, te iako je ove godine proslavila 64. rođenda, izgleda besprijekorno. Ona redovno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije i svojim pratiocima daje savjete kako na pravilan način da se brinu o svom tijelu, posebnu pažnju dajući njegi lica i kože. Na fotografiji koju je nedavno objavila, Christie je pokazala sjajan i njegovan izgled svoga lica.

-Ovde sam da bih vas podsjetilia da čak i kada je dan završen, ili je čak oblačan i tmuran, morate da nahranite svoju kožu iznutra i spolja- napisala je u opisu svoje fotografije.

Tokom karijere modela, Christie nikada nije imala problema sa viškom kilograma, jer kako je u jednom intervjuu navela, od svoje 12 godine, ona je vegeterijanka.

Svakodnevno unosi dosta tečnosti, a dan počinje sa čašom tople vode i sokom od limuna. Kako bi održala savršenu figuru, Christie trenira svaki dana, a tri do četiri puta tokom sedmice, sa ličnim trenerom radi na vježbama snage.

Pročitajte još