Psiholog otkrio šta se dešava u braku Davida i Victorije Beckham

Piše: Redakcija

David Beckham šokirao je fanove kada je nedavno opisao svoj brak s modnom dizajnerikom Victorijom, teškim. Sada je stručnjakinja za odnose objasnila kako je ta njegova izjava otkrila da slavni par više nije zaljubljen. Umjesto toga, poslije gotovo 20 godina braka ušli su u “mirniju i dublju” fazu zajedničkog života.

– Mislim da je brak… Brak je uvijek težak posao – kazao je bivši fudbaler u australijskom TV šouu The Sunday Project.

– Znate kako je s djecom – ona žele da im posvetite svoje vrijeme i ona zaslužuju vaše vrijeme. U teškim situacijama kao kada stalno putujete, kada ste odvojeni jedno od drugoga, znate, morate se truditi da to funkcioniše.

– Možda Davidov izbor fraze i nije najtaktičniji, ali nema ništa loše u tome da priznate kako u braku može da bude teško – objasnila je psihologinja Becky Spelman za Mirror.

– Ustvari je svaki brak težak i zbog toga je uspješan. S vremenom strastvena ljubav počinje da se mijenja i postaje zrelija. To je neizbježno. U neku je ruku, kaže psihologinja, Beckham svojim fanovima učinio uslugu jer kada se celebrity brakovi prikazuju u najboljem svijetlu, ljudi mogu da steknu pogrešan utisak o tome kako normalan brak treba da izgleda.

– Ako se Victoriji nije svidjelo to što je njen suprug izjavio o njihovom braku, ne možemo da je krivimo. Ona je teška radoholičarka i možete biti sigurni kako i sama ulaže velike napore u taj brak, da on opstane uprkos svim izazovima kojima je izložen. Vjerujem da će oni sve to pobijediti i da će se njihov inspirativan odnos nastaviti – zaključila je Spelman.

Slikovni rezultat za becky spelman

Becky Spelman

 

Pročitajte još