Sarah Jessica Parker: Zauvijek će se kajati zbog jedne odluke

Piše: Redakcija

Glumica Sarah Jessica Parker prepoznatljiva je po svom besprijekornom stilu. Ipak ona tvrdi da je najveću modnu grešku napravila u trenutku u kojem je to najmanje trebalo – na vlastitom vjenčanju.

Sarah Jessica Parker se 1997. godine zaklela na vječnu ljubav Matthewu Brodericku. Zabava je bila intimna, a okupili su 100 najbližih zvanica koji nisu znali o čemu je riječ.

Iako je mislila na sve detalje, Sarah nije vodila računa o jednom važnom za koji kaže da joj je u potpunosti uništio čitavo vjenčanje.

Glumica je na brzinu izabrala svoju vjenčanicu, a kako je željela da bude unikatna, uzela je prvu koja joj je privukla pažnju. Izabrala je lepršavu, strukiranu i crnu.

Parker je navela da ovu odluku nikad neće prežaliti.

– Da sam barem to uradila zato što sam bila cool, ali jednostavno me bilo sram trošiti puno vremena na traženje vjenčanice. Sjetila sam se jedne prodavnice koju sam voljela, otišla sam u nju i uzela prvu stvar. Sada bih drugačije postupila. Uzela bih nešto bijelo. Pravu vjenčanicu kakva prilići tom danu – kazala je glumica.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti