Oglasila se Ronaldova bivša: Prema meni nikada nije bio agresivan

Piše: Redakcija

U medijima se i dalje, gotovo svakodnevno piše o optužbama na račun poznatog fudbalera Cristiana Ronalda. Naime, njega je  Kathryn Mayorge optužila da ju je 2009. godine silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu, a sada se povodom ovih optužbi oglasila i njegova bivša djevojka Nereida Gallardo s kojom je bio u vezi 2008. godine. Naime, ona je odlučila progovoriti o ovoj temi, te je istakla da ne vjeruje da je Ronaldo ikoga silovao.

– Prema meni nikada nije bio agresivan. Nije on tip koji bi nekoga prisilio na seks, nego je jako nježan – rekla je ona i dodala da će, ukoliko je pozovu, svjedočiti u njegovu korist. 

Podsjećamo, Mayorge je u razgovoru za njemački list  “Der Spiegel”  optužila Ronalda da ju je silovao u svom apartmanu u Las Vegasu. Ronaldo joj je iduće godine isplatio 375.000 dolara za šutnju, no osam godina kasnije ga je odlučila tužiti. 

– Odlučno odbacujem sve optužbe. Silovanje je gnusan zločin koji se protivi svemu onome u šta ja vjerujem – napisao je Ronaldo na svom Twitter profilu. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti